Categorieën

Service

Jongerenfeest FIX met Joyliana

Jongerenfeest FIX met Joyliana
Uit

Jongerenfeest FIX met Joyliana

  • Redactie
  • 29-04-2024
  • Uit
Jongerenfeest FIX met Joyliana

VLAARDINGEN - Op vrijdag 17 mei staat de vierde editie van FIX op het programma in De Kroepoekfabriek; hét jongerenfeest van Vlaardingen en omstreken. Met de populaire TikTokker én DJ Joyliana op de line-up belooft ook deze editie een succes te worden!

FIX is een organisatie die de tofste jongerenfeesten naar verschillende steden brengt. Op vrijdag 17 mei staat FIX voor de vierde keer in De Kroepoekfabriek in Vlaardingen. Tijdens deze avond staat DJ Rico klaar om dit feest te voorzien van de grootste hits. Klap op de vuurpijl is bekende TikTokker én DJ Joyliana, die er alles aan zal doen om deze avond onvergetelijk te maken.

Joyliana is een jonge influencer, bekend van TikTok en Instagram. De laatste tijd timmerde ze hard aan de weg als DJ en nu staat ze wekelijks te draaien in clubs, op festivals en op schoolfeesten. In 2022 mocht ze zelfs het Tina Festival hosten als DJ/presentator. Daarnaast heeft ze op TikTok meer dan 400.000 volgers. Op 17 mei komt ze tijdens FIX De Kroepoekfabriek op zijn kop zetten!

FIX met Joyliana is een feest voor jongeren van 12-16 jaar. Deze avond duurt van 20:00-00:00. Tickets zijn verkrijgbaar op de website van De Kroepoekfabriek.

FIX met Joyliana
Vrijdag 17 mei 2024
Aanvang: 20:00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →