Categorie├źn

Service

Juwelier op het Liesveld overvallen

Juwelier op het Liesveld overvallen
112

Juwelier op het Liesveld overvallen

  • Redactie
  • 10-08-2023
  • 112
Juwelier op het Liesveld overvallen
Update: De verdachte is opgepakt dankzij verschillende omstanders die hem wisten te overmeesteren en hem in bedwang hebben gehouden tot de politie na ongeveer vijftien minuten arriveerde en hem arresteerde.  

Na de overval rende de verdachte de juwelier uit en is iemand van de winkel achter hem aangerend. In eerste instantie sprong iemand van het winkelend publiek voor hem, maar die werd gestoken en raakte gewond. Daarna werd de verdachte vrij snel gepakt door vier of vijf omstanders. Zij zijn bovenop hem gaan zitten tot de politie ter plaatse kwam. De verdachte was moeilijk in bedwang te houden, hij leek onder invloed te zijn van verdovende middelen.

De verdachte is een 21-jarige man uit Capelle aan den IJssel. Volgens getuigen zou hij geboren en opgegroeid zijn in Vlaardingen.

***

VLAARDINGEN – De politie heeft donderdagmiddag een man aangehouden na een overval op juwelier Winteridee op het Liesveld in Vlaardingen. Een omstander raakte gewond tijdens de vluchtpoging van de verdachte.

De overval op de juwelier werd donderdagmiddag even voor één uur gepleegd. Een omstander werd bij de vluchtpoging van de verdachte gestoken. Hoe ernstig de verwondingen van het slachtoffer zijn, is niet bekend. De politie wist de dader na de overval aan te houden. Het onderzoek is volgens de politie in volle gang.

De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u info of beelden? Bel dan 0900-8844 of neem anoniem contact op via 0800-7000