Categorieën

Service

KADE40’s Vlaardingse Kinderkunstroute

KADE40’s Vlaardingse Kinderkunstroute
Uit

KADE40’s Vlaardingse Kinderkunstroute

  • Redactie
  • 04-08-2022
  • Uit
KADE40’s Vlaardingse Kinderkunstroute
VLAARDINGEN - Gedurende de zomervakantie is het pand van Kunst & Cultuurcentrum KADE40 gesloten. Om ervoor te zorgen dat juist in de vakantieperiode de kinderen niet stilzitten en lekker aan de slag gaan met kunst, heeft KADE40 ervoor gezorgd dat er voor alle kinderen een tasje vol kunst op te halen is bij Museum Vlaardingen.

In dit tasje vind je de Vlaardingse Kinderkunstroute, waarin een onwijs leuke opdracht staat: Ontwerp jouw eigen Vlaardingse kunstwerk! Alle Vlaardingse kinderen kunnen deze zomer aan de slag met hun eigen kijk op Vlaardingse kunst. Loop de route en laat je inspireren door al het moois dat Vlaardingen te bieden heeft. Alle gemaakte werken worden uiteindelijk tentoongesteld in het pand van KADE40.

Ook tijdens het Kinderterras (16,17,18 augustus) en het Uitterras (21 augustus) kun je jouw kunstwerk komen maken met het team van KADE40!

Alle werken worden verzameld op het Uitterras op 21 augustus tussen 13.00 en 18.00 uur. De tentoonstelling met alle Vlaardingse Kinderkunstwerken is te zien van 22 tot en met 31 augustus in de centrale hal van KADE40.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →