Categorieën

Service

Kom naar het Open Huis bij PolderPracht!

Kom naar het Open Huis bij PolderPracht!
Onderwijs

Kom naar het Open Huis bij PolderPracht!

  • Ingezonden mededeling
  • 11-04-2024
  • Onderwijs
Kom naar het Open Huis bij PolderPracht!

VLAARDINGEN - Nog een paar maanden druk verbouwen en dan opent UN1EK op 1 juli de deuren van een gloednieuwe locatie: PolderPracht. Een grote en groene kinderopvanglocatie voor hele dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan de rand van natuurgebied De Broekpolder in Vlaardingen.

Kom een kijkje nemen tijdens ons Open Huis!

Wil je alvast (samen met je kind) een kijkje komen nemen bij PolderPracht? Waar we de kinderen laten groeien en stralen en ouders en verzorgers alle ondersteuning bieden die ze nodig hebben? Dat kan! We stoppen even met verbouwen en organiseren op zaterdag 20 april van 10.00 tot 14.00 uur een Open Huis. Een ‘sneak preview’ voor iedereen die nieuwsgierig is naar de locatie en informatie wil over al onze ambitieuze plannen en de verschillende mogelijkheden van opvang.

Voel je welkom

We zijn met een heel team aanwezig: van de pedagogisch medewerkers die straks op deze locatie gaan werken tot ons team van de Klantenservice voor alle vragen (en waar je jouw kind zelfs direct kunt inschrijven). Er zijn rondleidingen door de verschillende ruimtes om alvast een idee te krijgen en het UN1EK Team gaat met de kinderen aan de slag met creatieve activiteiten, zodat je zelf rustig kunt rondlopen.

Laat je even weten of je erbij bent door het aanmeldformulier in te vullen? Neem tot die tijd even een kijkje op de website van PolderPracht. Hier is alle informatie tot nu toe terug te vinden en geven we antwoord op de meest gestelde vragen.


UN1EK Onderwijs en Opvang

Emmastraat 45, Vlaardingen

Meer over UN1EK Onderwijs en Opvang →