Categorie├źn

Service

Kom schilderen in Virtual Reality!

Kom schilderen in Virtual Reality!
Nieuws

Kom schilderen in Virtual Reality!

  • Advertorial
  • 28-06-2016
  • Nieuws
Kom schilderen in Virtual Reality!
VLAARDINGEN - Susan Ruiter en de heren van Platipus zijn er helemaal klaar voor; Aanstaande woensdag vindt een spannende NJBV Open Coffee plaats in het atelier van Susan Ruiter op de Hoogstraat 125.Het bedrijf Platipus is de gastheer van deze editie en geeft aan de geïnteresseerde een spoedles schilderen in Virtual Reality met Google Tilt Brush. 

Platipus is gespecialiseerd in Augmented Reality ( AR ) en Virtual Reality ( VR ) is daar een klein maar zeer spectaculair subset van. Waar AR technologie in veel aspecten nog in de kinderschoenen staat is VR technologie duidelijk volwassen geworden. 2016 is het jaar waarin Virtual Reality doorbreekt naar de consumenten met de VR producten en applicaties die dit jaar worden uitgebracht door onder meer Google, Facebook, Microsoft, Sony, Oculus, HTC en zelfs door onze eigen Albert Heijn.

Met een treffende demo wordt woensdag aangetoond hoe Virtual Reality schilders de superkracht kan geven om in hun schilderijen te stappen en ze van binnen uit en in 3 dimensies te schilderen. Al met een korte demo zul je als gebruiker begrijpen waarom de wereldwijde omzet in Virtual Reality producten al in de komende jaren op tientallen miljarden euro’s wordt geschat. Het medium opent overweldigende nieuwe vormen van entertainment en maakt heel veel nieuwe soorten van werken mogelijk die voorheen technisch onhaalbaar of onbetaalbaar waren.

De enthousiaste mannen van Platipus vertellen de geïnteresseerden ook graag meer over de kansen die zij voor AR zien en zullen wat demo's meenemen van de producten die zij reeds voor hun klanten ontwikkeld hebben.

Amboco Tours & Travel Services

Robert Schumanring 15, Vlaardingen

Meer over Amboco Tours & Travel Services →