Categorieën

Service

Kom werken bij de Zonnehuisgroep!

Kom werken bij de Zonnehuisgroep!
Gezond

Kom werken bij de Zonnehuisgroep!

  • Advertorial
  • 08-03-2018
  • Gezond
Kom werken bij de Zonnehuisgroep!
VLAARDINGEN - Op dinsdagmiddag 13 maart van 16.00 tot 19.00 uur organiseert Zonnehuisgroep Vlaardingen voor de eerste keer een wervingsmiddag. Deze middag is bedoeld voor iedereen die in de zorg werkt of die geïnteresseerd is om in de zorg te komen werken. Tijdens de wervingsmiddag kunnen geïnteresseerden speeddaten met P&O adviseurs, om samen te bekijken welke functie eventueel past bij hun opleiding, ervaring en wensen. Ook kan men zijn of haar CV laten checken en een pasfoto laten maken voor een LinkedIn-profiel of CV.

Niet alleen P&O adviseurs zijn aanwezig tijdens de wervingsmiddag. Ook zullen er diverse zorgmedewerkers rondlopen met wie, onder het genot van een hapje en drankje, gepraat kan worden over hun werkervaring bij Zonnehuisgroep Vlaardingen en natuurlijk kunnen er aan hen ook vragen gesteld worden. De wervingsmiddag vindt plaats op dinsdag 13 maart van 16.00 tot 19.00 uur in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 in Vlaardingen. 

De wervingsmiddag maakt onderdeel uit van de diverse activiteiten die Zonnehuisgroep Vlaardingen organiseert in het kader van de Week van Zorg en Welzijn. Ook op zaterdag 17 maart is iedereen die geïnteresseerd is in (werken in) de zorg, welkom tijdens de Open Dag bij Het Zonnehuis en in het nieuwe verpleeghuis Drieën-Huysen Zuid.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →