Categorieën

Service

Kookboek geschreven in het Delta Hotel

Kookboek geschreven in het Delta Hotel
Uit

Kookboek geschreven in het Delta Hotel

  • Ingezonden mededeling
  • 19-04-2024
  • Uit
Kookboek geschreven in het Delta Hotel

VLAARDINGEN - Wie is toch die vrouw in dat hoekje die hier zo vaak met haar laptop zit? Een vraag die ik eigenlijk gewoon eens een keer had moeten stellen maar afgelopen week duidelijk werd. Haar naam is Hilal Kayis Sungur en zij kwam afgelopen week uitleggen waarom ze zo vaak bij ons zat te werken.

Genietend van het uitzicht en de gastvrijheid van Marielle en haar collega`s was ze een kookboek aan het schrijven en hij was eindelijk af. Hoe leuk is het dan als Marielle een van de eerste exemplaren in ontvangst mocht nemen van de kok/schrijfster zelf.

Het boek is te koop op vele kanalen dus google zelf maar waar je het allemaal kan kopen. Maar wat ons betreft had 'Het lekkerste uit Turkije' dus eigenlijk 'Het lekkerste uit Vlaardingen moeten heten'. ;-)

Het Delta Hotel geeft via Vlaardingen24 een exemplaar van dit mooie kookboek weg weg dus tag jezelf of een ander onder het bericht op de facebookpagina van Vlaardingen24 en maak kans op dit mooie boek! Waar het Delta Hotel allemaal niet goed voor kan zijn. Leuk!

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →