Categorie├źn

Service

Laatste mogelijkheid voor aanvragen winteractie

Laatste mogelijkheid voor aanvragen winteractie
Nieuws

Laatste mogelijkheid voor aanvragen winteractie

  • Redactie
  • 18-10-2019
  • Nieuws
Laatste mogelijkheid voor aanvragen winteractie
VLAARDINGEN - Stichtingen en verenigingen die tijdens de donkere wintermaanden iets extra’s willen doen voor een ander hebben nog één week de tijd om een aanvraag in te dienen. Via de winteractie van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. kunnen organisaties snel en eenvoudig max. € 2.500,- per project aanvragen. Op vrijdag 25 oktober sluit het programma.

Juist in de wintermaanden kunnen sommige groepen in onze samenleving net even een extra steuntje in de rug gebruiken. Daarnaast zijn er rondom de feestdagen genoeg leuke activiteiten te bedenken die mensen samenbrengen zodat niemand zich tijdens deze dagen alleen hoeft te voelen.

De activiteit moet erop gericht zijn om kwetsbare mensen samen te brengen of iets extra’s voor hen te doen. Via een speciaal aanvraagformulier kunnen stichtingen en verenigingen gemakkelijk een aanvraag indienen. Overige stukken van de organisatie zijn niet nodig. Wel moeten de plannen onderbouwd worden met een realistische begroting en moet de uitvoering ervan plaatsvinden in november, december en/of januari. 

Alle informatie en het aanvraagformulier is te vinden op website van het Fonds: www.fondssv.nl

Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →