Categorie├źn

Service

Liedjes van vroeger met de Wonderfoon

Liedjes van vroeger met de Wonderfoon
Gezond

Liedjes van vroeger met de Wonderfoon

  • Redactie
  • 10-12-2019
  • Gezond
Liedjes van vroeger met de Wonderfoon
VLAARDINGEN - Op maandag 9 december ontvingen de bewoners van Adriaan Pauw, een zorglocatie van Zonnehuisgroep Vlaardingen, hun eerste exemplaar van de Wonderfoon. 

De Wonderfoon is een ouderwetse telefoon die is omgebouwd, waardoor een bewoner een ‘liedje van vroeger’ te horen krijgt, wanneer hij op de telefoon een nummer draait. Op dit moment zijn er veel kerstliedjes te horen via de telefoon, maar het repertoire zal regelmatig door Plus Radio Vlaardingen worden aangepast.

De telefoon is de eerste van de drie exemplaren die voor Adriaan Pauw worden gemaakt. Dankzij Repair Café Vlaardingen en Fonds Schiedam Vlaardingen kunnen de bewoners van Adriaan Pauw genieten van deze leuke wonderfoons. Ook op de andere locaties van Zonnehuisgroep Vlaardingen is men druk bezig met het ombouwen van een ouderwetse telefoon naar een Wonderfoon. Naar verwachting zullen deze binnenkort ook op de afdelingen in gebruik worden genomen. 

Zonnehuisgroep Vlaardingen is een integrale aanbieder van verzorging, verpleging, behandeling en dienstverlening aan voornamelijk senioren in Vlaardingen en omstreken. Uitgangspunt is met persoonsgerichte zorg op maat bijdragen aan kwaliteit van leven.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →