Categorieën

Service

Maak kennis met Hospice De Margriet!

Maak kennis met Hospice De Margriet!
Gezond

Maak kennis met Hospice De Margriet!

  • Redactie
  • 16-09-2021
  • Gezond
Maak kennis met Hospice De Margriet!
VLAARDINGEN - Maak kennis met onze vrijwilligersorganisaties tijdens de Open Deuren Dagen. Ook hospice de Margriet doet mee. Interesse in zinvol vrijwilligerswerk? Kom dan met ons kennismaken op dinsdagavond 21 september as van 19.00 tot 20.30 uur. Adres: Prinses Margrietlaan 15 in Vlaardingen. Geen ervaring in de zorg? Geen probleem, je krijgt van ons een gratis scholingstraject aangeboden, waarmee we starten in oktober.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, heerst er in De Margriet beslist geen sombere sfeer. Natuurlijk is er verdriet en komen er emoties los, onze bewoners zijn tenslotte bij ons om het leven los te laten, maar er wordt ook gewoon gelachen. ,,Het is alsof ik in een warm bad terecht kom'', is een veel gehoorde uitspraak, van onze vrijwilligers. Zoek je zinvol vrijwilligerswerk, waarin je zelf de vrijheid krijgt wanneer je je inroostert en zorg je graag voor anderen? Dan komen wij graag in contact met je! In ons hospice heerst een informele sfeer en zo gaan we ook met je om.

Ook als je geen zorgachtergrond hebt, kun je toch in ons hospice veel betekenen voor anderen, twijfel niet en kom gezellig kennismaken op dinsdagavond 21 september as van 19.00 tot 20.30 uur. Je kunt ons bereiken op 010 - 4747618. Vraag naar Anja van der Plas of Els Wijnhorst. Kijk voor meer informatie op www.hospicedemargriet.nl.

Hospice De Margriet

Prinses Margrietlaan 15, Vlaardingen

Meer over Hospice De Margriet →