Categorieën

Service

Minecraftworkshop over De Vlaardingse Stadskraan

Minecraftworkshop over De Vlaardingse Stadskraan
Uit

Minecraftworkshop over De Vlaardingse Stadskraan

  • Redactie
  • 05-04-2023
  • Uit
Minecraftworkshop over De Vlaardingse Stadskraan
VLAARDINGEN - Op vrijdag 14 april geeft Siem Van Der Marel, van Stichting Stadskraan Vlaardingen, de biebbouwers informatie over de trekvaarten en de bouw van de Stadskraan. Daarna gaan we de kraan nabouwen in onze Biebserver. De Minecraftworkshop is van 16.00 tot 18.00 uur en vindt plaats in de centrale Bibliotheek Vlaardingen, Waalstraat 100.

Met een spectaculaire acrobatenshow, muziek, scheepstoeter en veel aanwezigen op de kade, is in 1625 project Stadskraan Vlaardingen afgerond. We zijn nu 400 jaar verder en de  stadskraan moet grondig worden gerestaureerd. Er zit schimmel in het hout. Overal is er houtrot! Straks valt dat ding nog uit elkaar en boven op het hoofd van de kapitein van De Balder. De burgemeester geeft de Vlaardingse Biebbouwers de opdracht om de kraan helemaal vanaf de grond na te bouwen. Help jij mee?

Heb je zelf een laptop waar Minecraft Java-editie op staat? Dan kan je altijd meebouwen. Wil je gebruik maken van de laptops van de bieb? Geef je dan op! Dan kan via WhatsApp: 06-82008326, per email: [email protected], of bij de klantenservice in een van de bibliotheekvestigingen

Meer informatie vind je op de website: www.debibliotheekdeplataan.nl.

Bibliotheek De Plataan

Waalstraat 100, Vlaardingen

Meer over Bibliotheek De Plataan →