Categorie├źn

Service

Minters biedt gratis hulp bij belastingaangifte

Minters biedt gratis hulp bij belastingaangifte
Nieuws

Minters biedt gratis hulp bij belastingaangifte

  • Redactie
  • 29-03-2022
  • Nieuws
Minters biedt gratis hulp bij belastingaangifte
VLAARDINGEN - Minters biedt gratis hulp bij het invullen van de aangifte Inkomstenbelasting over 2021 voor inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

Vanaf 1 maart kan iedereen weer de verplichte belastingaangifte doen via Mijn Belastingdienst of met de aangifte-app. Op de Belastinginvuldagen kunnen inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam persoonlijk ondersteuning krijgen bij het invullen van hun belastingaangifte. ‘Van 4 tot en met 15 april helpen wij je gratis met je belastingaangifte!’

De Belastinginvuldagen vinden dit jaar plaats van 4 t/m 15 april. Inschrijven hiervoor kan op de website van Minters, www.minters.nl. Mocht het niet lukken om digitaal een afspraak te maken, dan kan je op werkdagen tussen 14.00 uur en 16.00 uur telefonisch een afspraak maken via 010 – 435
1022. Geef je snel op, want vol is vol!

De invulhulp is uitsluitend bedoeld voor inwoners uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam met een jaarinkomen tot € 30.000 (alleenstaanden) of € 40.000 (gezinnen) en die daarnaast geen inkomsten in box 3 hebben (spaargeld boven de vermogensvrijstelling of beleggingen). Je kan geen gebruik maken van de invulhulp als je inkomsten uit eigen bedrijf heeft (bv. zzp-er).

De invulhulp is aanwezig op de volgende data:
• Maandag 4 april, donderdag 7 april, vrijdag 8 april, maandag 11 april, woensdag 13 april en vrijdag 15 april 2022 is de invulhulp in Vlaardingen (Minters, Burgemeester van Lierplein 51, Vlaardingen)
• Op dinsdag 5 april en dinsdag 12 april is de invulhulp in de bibliotheek in Schiedam (Bibliotheek De Korenbeurs, Lange Haven 145, Schiedam)
• Op woensdag 6 april is de invulhulp bij VraagRaak in Maassluis (Haydnlaan 3, Maassluis)

Digi-D
Om (digitaal) belastingaangifte te doen, heeft u een eigen DigiD nodig. Heeft u nog geen DigiD? Vraag die dan tijdig aan. Vergeet niet om uw DigiD ook te activeren. Aanvragen van uw Digid kan eenvoudig via de website www.digid.nl. Is het wegens bijzondere omstandigheden voor u niet mogelijk om een DigiD aan te vragen, neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 11:00 – 13:00 uur op telefoonnummer 010 – 435 1022.

Minters

Burgemeester van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →