Categorieën

Service

Muziek bij de Buren Vlaardingen wil door!

Muziek bij de Buren Vlaardingen wil door!
Uit

Muziek bij de Buren Vlaardingen wil door!

  • Redactie
  • 29-07-2021
  • Uit
Muziek bij de Buren Vlaardingen wil door!
VLAARDINGEN - Het was een tijdje stil rondom Muziek bij de Buren Vlaardingen. De landelijke organisatie stopte in 2020 met dit festival en het was aan team Vlaardingen om te besluiten of ze door wilden. Die keuze was niet zo moeilijk: Muziek bij de Buren Vlaardingen wil door! 

11 september Mini-editie MbdB op het Stadsstrand
Team MbdBVLD is hard bezig om weer ‘kabaal’ te maken rondom Muziek bij de Buren. Om Vlaardingers betrokken te houden bij dit festival organiseren ze op het Stadsstrand een mini-festival met bekende artiesten die zich betrokken voelen bij Muziek bij de Buren. Dit zal zijn op 11 september 2021 (bij goed weer). Dan lanceert de organisatie ook de inschrijving voor huiskamers en artiesten. 

6 februari 2022
Waarschijnlijk kan er ook in 2021 geen festival georganiseerd worden waarbij Vlaardingers hun huizen openstellen voor medebewoners, maar we vertrouwen erop dat dit volgend jaar weer wel kan. De nieuwe datum voor de 4e editie van Muziek bij de Buren Vlaardingen is op 6 februari 2022. En hoe belangrijk is het wel niet om na meer dan twee jaar weer met Vlaardingse bewoners en Vlaardingse muzikanten een festival te organiseren. Het unieke karakter van Muziek bij de Buren waarin gastvrije Vlaardingers hun buren, vrienden en volslagen onbekenden thuis uitnodigen, zal fantastisch zijn na een lange periode. 

Feest van verbinding
Muziek bij de Buren was altijd al bijzonder, inclusief en gastvrij.  Het zorgt voor verbinding tussen alle Vlaardingers, jong en oud, van Oost tot Babberspolder, van de oudste ‘huiskamer’ in Museum Vlaardingen tot het penthouse van de Hoogwitte. Heel veel mensen doen mee, maken muziek, gaan op bezoek, delen hun foto’s en filmpjes, eten gezamenlijk soep, broodjes, koekjes en taart. Muziek bij de Buren is de afgelopen edities een fantastisch en muzikaal feest van verbinding geweest.  En daar hebben we straks nog meer zin in dan vorige edities.

Team Muziek bij de Buren VLD  gaat ervoor! Zien we je op 11 september op Het Stadsstrand?