Categorieën

Service

Nieuw thuis voor Mechelse lieverd gezocht

Nieuw thuis voor Mechelse lieverd gezocht
Nieuws

Nieuw thuis voor Mechelse lieverd gezocht

  • Redactie
  • 19-06-2024
  • Nieuws
Nieuw thuis voor Mechelse lieverd gezocht

VLAARDINGEN - Dierenopvangcentrum Vlaardingen aan de Koggehaven vangt zwerf- en afstandsdieren op om vervolgens een goed tehuis voor ze te vinden. Het werkgebied is Vlaardingen, Maassluis, Midden Delfland, Hoek van Holland, Schiedam en Rotterdam Noord. Vandaag willen we extra aandacht geven aan deze volslanke Mechelse dame, genaamd Tila. Met haar mooie bruine ogen weet ze ieders hart in de opvang te winnen, wat een lieverd!

Tila is 7,5 jaar oud en is afgestaan wegens allergieën van gezinsleden. Ze is gewend om samen te wonen met kinderen en hier was ze ook super lief voor. Tila is geen fan van alle soortgenoten maar kiest er zelf voor om deze gewoon te negeren of als ze interesse heeft mee te spelen. We zoeken dus wel een huis waar ze als ‘enigshond’ kan wonen. Ze is gek op ballen en op alles wat eetbaar is.

Helaas is ze echt te zwaar en dit geeft extra last aan haar gewrichten, we hebben haar dus op light brokken gezet. We zoeken dus wel een baasje die hier serieus mee verder gaat. Ze heeft wel last van artrose in haar gewrichten en hier krijgt ze dagelijks pijnstillers voor, ook hiervoor is afvallen noodzakelijk. Tila kan prima een paar uurtjes alleen blijven. Denk jij dat Tila jouw nieuwe maatje wordt? Jouw nieuwe knuffelkont? Mail dan snel!

Bij Dierenopvangcentrum Vlaardingen willen ze graag dat er een goede match is tussen een nieuw baasje en Tila. Voor meer informatie kun je hier terecht 

Mailen kan naar [email protected] Er komen vaak meerdere mailtjes voor een dier en ze maken een eerste selectie op basis van de informatie die in de mail is gegeven. Daarna worden mensen telefonisch uitgenodigd voor een kennismaking. Het is niet mogelijk om zonder uitnodiging langs te komen om bij de honden te kijken.