Categorieën

Service

Nieuwe kunstexpositie in Zonnehuisgroep Vlaardingen 

Nieuwe kunstexpositie in Zonnehuisgroep Vlaardingen 
Uit

Nieuwe kunstexpositie in Zonnehuisgroep Vlaardingen 

  • Redactie
  • 06-01-2023
  • Uit
Nieuwe kunstexpositie in Zonnehuisgroep Vlaardingen 
VLAARDINGEN - Op zaterdag 21 januari wordt om 11.00 uur de nieuwe expositie in Het Zonnehuis geopend. De expositie bestaat dit keer uit schilderijen en beelden van Tia Sprott. Tia Sprott is sinds haar jeugd bezig geweest met tekenen, schilderen en boetseren. Zij heeft jaren bij verschillende kunstenaars lessen gevolgd, om te groeien in de schilderkunst. Inspiraties haalt ze uit het kijken om zich heen, natuur, mensen, alles waar haar oog op valt, ziet ze een voorbeeld voor een schilderij.

Nu heeft ze in de loop der tijd haar eigen weg en stijl in het schilderen ontwikkeld. Door regelmatig cursussen te blijven volgen, zowel online, of bij een kunstenaar op locatie, probeert ze zich verder in de schilderkunst te verbeteren. Zij schildert op canvas en hout. Elk werk is uniek en worden in vele lagen met veel liefde op doek overgebracht. Zij werkt voornamelijk met acryl, mix media en soms met pastelkrijt. 

Voor haar beelden gebruikt ze veel restmateriaal, gips, tegellijm, powertex, en zelf hardende klei. Deze werken zijn uiteraard ook uniek. Haar stijl is niet in een hokje te plaatsen. Diversiteit, kleurrijk, vrolijkheid en humoristisch is haar kenmerk. Haar werken ontstaan vanuit haar creativiteit en worden met veel gevoel en liefde gemaakt.

De expositie is te bezoeken van 9 januari tot 6 mei in Het Zonnehuis, Dillenburgsingel 5 te Vlaardingen.   

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →