Categorieën

Service

Onrust en paniek om 1 aprilgrap Delta Hotel

Onrust en paniek om 1 aprilgrap Delta Hotel
Uit

Onrust en paniek om 1 aprilgrap Delta Hotel

  • Ingezonden mededeling
  • 01-04-2024
  • Uit
Onrust en paniek om 1 aprilgrap Delta Hotel

VLAARDINGEN - Wat een onrust en wat een paniek hebben wij afgelopen week mee mogen maken hier in het Delta Hotel Vlaardingen. Elk jaar komen wij met een ludieke 1 april grap om wat positiviteit de wereld in te brengen. Zo ook vorige week toen onze post met foto en al online ging dat wij gingen stoppen met alcohol serveren en het eerst non-alcoholische hotel van Nederland zouden worden.

Boosheid, telleurstelling, ontvolgers en mensen die nooit meer naar het Delta hotel wilden komen. Maar ook mensen die heel blij waren dat wij deze stap durfden te nemen. Duidelijk twee kampen en misschien daarom dat radio en kranten non-stop contact met ons zochten. Overrompeld door de aandacht hebben wij zelfs getwijfeld of we het bericht niet moesten verwijderen. Wij hadden niet verwacht dat dit zo`n enorme impact zou hebben, maar gelukkig reageerde 95 procent van de lezers op alle kanalen zeer positief en kwamen niet meer bij. Sommigen hadden het gelijk al door dat het een 1 aprilgrap was en bij de ander duurde het iets langer.

Volgens ons is er al genoeg ellende in de wereld dus voor wat werkplezier en een lach op het gezicht van onze relaties doen wij graag wat moeite. Helemaal leuk als je wijnleverancier Valentijn Poppelier - Zuiver Wijn het spelletje online gewoon meespeelt. Dus lieve mensen, het is inderdaad een 1 april grap en wij gaan door met alcohol schenken, maar met mate is uiteraard wel de maat.

De inzending die wij oprecht een goed idee vonden was van Karlijn Mooij die net bevallen was en toch wel wat rust kon gebruiken, dus wellicht kan de kelder dienen als een soort IKEA SMALAND zodat er weer eens romantisch gedineerd of geluncht kan worden, met kind in de buurt.

Dus Karlijn, gefeliciteerd met je prijs. Een compleet verzorgd driegangendiner inclusief een overnachting voor twee personen! Krijgen ze gelijk bij het ontvangst een glaasje Prosecco of een alcoholvrije cocktail. 

Alle inzendingen die binnengekomen zijn via het originele bericht op Linkedin en op het emailadres van [email protected] ontvangen een voucher van het Delta hotel om een gratis cocktail met of zonder alcohol te komen nuttigen. Proost allemaal en tot volgend jaar!

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →