Categorieën

Service

Open Huis bij locaties van Wijzer in Opvang & Onderwijs

Open Huis bij locaties van Wijzer in Opvang & Onderwijs
Onderwijs

Open Huis bij locaties van Wijzer in Opvang & Onderwijs

  • Redactie
  • 28-04-2023
  • Onderwijs
Open Huis bij locaties van Wijzer in Opvang & Onderwijs
VLAARDINGEN - Op 10 mei van 09.00 tot 16.30 uur organiseren alle scholen en opvanglocaties van Wijzer in Opvang & Onderwijs een Open Huis. Het Open Huis is bedoeld voor mensen, die willen werken binnen de kinderopvang of het basisonderwijs. Op www.wijzer.nu/openhuis staat meer informatie over het Open Huis. 

Waarom een Open Huis?
,,We organiseren een Open Huis om mensen de unieke mogelijkheid te geven op meerdere locaties te gaan kijken. Ze worden rondgeleid, kunnen de sfeer proeven, kennismaken met de verschillende onderwijsconcepten en hun vragen stellen. Ik kan me namelijk heel goed voorstellen dat je als toekomstige collega op meerdere locaties wilt kijken, zodat je kunt solliciteren naar een functie op een locatie, die qua sfeer of aanpak goed bij je past. We hebben flink wat vacatures voor zowel pedagogisch medewerkers, leerkrachten als directeuren. Afgestudeerde pedagogisch medewerkers, studenten aan de Pabo, leerkrachten met werkervaring en ook directeuren voor het basisonderwijs zijn van harte welkom! Alle kinderopvanglocaties, scholen, maar ook het bestuurskantoor zijn open deze dag'', aldus Jacqueline Veder, hoofd P&O. 

Opvang en Onderwijs in Vlaardingen en Maassluis
​Samen leren, groeien en doen. Wijzer in Opvang & Onderwijs biedt kinderen zo lang mogelijk een veilige plek om te leren en plezier te maken. Op de locaties zie en ervaar je de meerwaarde van opvang en onderwijs.