Categorieën

Service

Ortho Billet in Vlaardingen geopend!

Ortho Billet in Vlaardingen geopend!
Gezond

Ortho Billet in Vlaardingen geopend!

  • Advertorial
  • 01-06-2018
  • Gezond
Ortho Billet in Vlaardingen geopend!
VLAARDINGEN - Vandaag is onze nieuwe praktijk in Vlaardingen Centrum (aan de Hoflaan 47) officieel geopend. Dat moet gevierd worden met een heerlijk taartje van Maison Kelder. Ga naar DIT BERICHT, like en deel en wie weet maak jij wel kans op 1 van de 5 taarten! De uitslag is op 5 juni.

Ortho Billet heeft nu dus ook een spiksplinternieuwe praktijk aan de Hoflaan 47 in Vlaardingen Centrum. Je hoeft niet meer te reizen voor een prachtige nieuwe smile. Ortho Billet is een begrip in de regio. In 1990 begonnen ze met één praktijk in Schiedam. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grotere orthodontiepraktijken in de regio, met locaties in Schiedam, Maassluis en ’s-Gravenzande. En binnenkort dus ook in Vlaardingen Centrum!

De dienstverlening van Ortho Billet kenmerkt zich door deskundigheid en klantvriendelijkheid. Zij vinden dat een bezoek aan de orthodontist een prettige ervaring moet zijn. Alle behandelingen gebeuren daarom in een ontspannen sfeer, waarbij een persoonlijke benadering voorop staat en er voldoende ruimte is om vragen te stellen. Bovendien beschikken alle praktijken over een aantal individuele behandelkamers.

Orthodontiepraktijk Billet werkt onder andere met het Damon systeem van Ormco. Deze beugels zijn ‘intelligent’. Zij veranderen de positie van de tanden op een meer soepele en natuurlijke manier dan de traditionele vaste beugels. Voor de dragers biedt de Damon beugel een aantal belangrijke voordelen. Zo ondervind je minder ongemak bij het dragen van de beugel. Een ander pluspunt van dit systeem is dat het trekken van gezonde tanden of kiezen in veel gevallen overbodig is. Bovendien is het dragen van een buitenboordbeugel bij Ortho Billet verleden tijd.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze aanwinst in Vlaardingen? Kijk dan eens op www.orthobillet.nl of volg de praktijk via Facebook en Instagram! /orthobillet (Telefoonnummer: 010-4734737).