Categorieën

Service

PvdA Vlaardingen kiest Stefanie Solleveld als lijsttrekker

PvdA Vlaardingen kiest Stefanie Solleveld als lijsttrekker
Politiek

PvdA Vlaardingen kiest Stefanie Solleveld als lijsttrekker

  • Redactie
  • 13-01-2022
  • Politiek
PvdA Vlaardingen kiest Stefanie Solleveld als lijsttrekker
VLAARDINGEN - De leden van de PvdA Vlaardingen hebben de huidige fractievoorzitter Stefanie Solleveld unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. 

De plekken twee en drie zijn gereserveerd voor nieuwkomer Marije Ottervanger en huidig steunraadslid Jos van Rij. Op de plaatsen vier tot en met zeven vinden we Nel Versteeg, Edwin van den Ende, Jenny Boesenkool en Jacqueline de Palm terug. De lijst wordt gecompleteerd met Kees van der Vlugt, Frank de Bruin, Wim Meijer en Gert-Jan Alberts. De lijstduwer is oud-wethouder Hans Versluijs. 

De PvdA Vlaardingen is trots op deze lijst. Bestuurslid Wim Meijer: ,,Hiermee hebben we een mooie combinatie van ervaren en nieuwe kandidaten met een diversiteit aan kennis, inzicht en vaardigheden. Het zijn bovenal allemaal mensen met hun wortels in de Vlaardingse samenleving, die zich willen inzetten voor een sterk progressief beleid in Vlaardingen.'' 

Stefanie Solleveld is nog lang niet klaar met haar missie voor Vlaardingen: ,,Het is mij een genoegen om samen met deze topkandidaten aan de slag te gaan voor Vlaardingen. Een scherpe sociaal-democratische koers is hard nodig om Vlaardingers nu en in de toekomst echt perspectief te kunnen bieden. Met deze kandidatenlijst heb ik er veel vertrouwen in dat we de komende verkiezingen sterk gaan groeien en onze mooie stad kunnen bieden wat nodig is.''

Binnenkort wordt het verkiezingsprogramma gepresenteerd en start de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Houd hiervoor onze website en social mediakanalen in de gaten.

Partij van de Arbeid Vlaardingen

p/a Markt 11, Vlaardingen

Meer over Partij van de Arbeid Vlaardingen →