Categorieën

Service

Registratie van de kilometers

Registratie van de kilometers
Nieuws

Registratie van de kilometers

  • Ingezonden mededeling
  • 20-10-2022
  • Nieuws
Registratie van de kilometers
Ben jij iemand die regelmatig rijdt? In dat geval is het belangrijk om bij te houden hoeveel kilometers je aflegt in jouw voertuig. Natuurlijk staat veiligheid boven alles, maar door het registreren van de kilometers die jij rijdt kun je voorkomen dat je op een inefficiënte manier te werk gaat. Hierbij moet je onderscheid maken tussen zakelijke kilometers en privékilometers. Bij zakelijke kilometers is het van belang om deze af te leggen voor jouw werk en niet voor eigen doeleinden. Voor privédoeleinden geldt dat je deze op een andere manier kunt verrekenen. Het is relatief gemakkelijk om bij te houden hoeveel kilometers je aflegt door te werken met een kilometerregistratie.

De oplossing

Het kan lastig zijn om bij te houden hoeveel kilometers je rijdt, terwijl je tevens op de weg moet leggen. Een oplossing hiervoor bestaat uit het hanteren van een systeem, waarin het aantal kilometers op automatische basis wordt bijgehouden. Denk hierbij aan een systeem zoals Accredis NeXT, waarbij geldt dat je altijd verzekerd bent van een sluitende administratie. Het zal dus niet voorkomen dat je vergeet om jouw kilometers bij te houden. Door je kilometers bij te houden voorkom je problemen met de belastingdienst, aangezien dit een van de eisen is waar jij als automobilist aan moet voldoen.

Gratis demo aanvragen

Misschien dat jij benieuwd bent naar het systeem, maar nog een aantal vragen hebt bij de toepassing hiervan. In dat geval is het mogelijk om dit systeem uit te proberen. Zonder een geldbedrag te moeten betalen is het mogelijk om ervoor te zorgen dat je een demo uit kunt proberen. Hierdoor achterhaal je op deze methode aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. Indien gewenst kun je meerdere methoden vergelijken met elkaar, voordat je tot een definitieve beslissing komt. Er is sprake van een gevarieerd aanbod aan methoden en systemen, aangezien ieder individu weer andere voorkeuren heeft.

Privacy

Natuurlijk geldt dat jouw privacy van belang is, indien je kiest voor een systeem waarin kilometers geregistreerd worden. Het is immers niet prettig als al jouw gegevens op straat komen te liggen. Daarnaast geldt dat mensen niet hoeven te weten waar je hebt gereden in jouw auto. Een van de oplossingen hiervoor bestaat uit het kopen van een systeem, waarbij vermeld staat of deze aan de wettelijke eisen voldoet. In Nederland gelden namelijk een aantal wettelijke regels en normen waar ieder bedrijf aan moet voldoen voor het uitgeven van producten.

Prijs van het product

De prijs die je betaalt voor het aanschaffen van een dergelijk systeem dient betaalbaar te zijn. Zowel mensen met een grote portemonnee als mensen met een kleine portemonnee dienen de mogelijkheid te hebben om ervoor te zorgen dat zij hun kilometers kunnen registreren. Dit is geen probleem, aangezien voor iedereen een geschikt product te vinden is. De prijs is gevarieerd en dit heeft te maken met de verschillende soorten producten die worden aangeboden binnen een bedrijf.