Categorie├źn

Service

Retourtje Verleden

Retourtje Verleden
Uit

Retourtje Verleden

  • Redactie
  • 24-04-2023
  • Uit
Retourtje Verleden
VLAARDINGEN - In de week van 14 tot en met 20 mei exposeert Contemporary Art Gallery Har Hensgens onder de titel ‘Retourtje Verleden’ het werk van drie Vlaardingse kunstenaars. 

De gevarieerde expositie ‘Retourtje Verleden’ sluit aan bij het feestjaar Vlaardingen750 en is vrij te bezoeken. Wat deze expositie leuk en bijzonder maakt, is dat je kans kunt maken op een heel speciaal kunstwerk. Koop je voor € 1,- een retourtje dan maak je daarmee kans op het kunstwerk dat de drie kunstenaars, Irma Rengur, Mirjam Boomert en Susan Ruiter speciaal en samen voor deze expositie maken.

,,Het zou toch fantastisch zijn als jij dit unieke kunstwerk, als aandenken aan een bijzonder jaar dat straks in het verleden ligt, thuis hebt.'' Aanvullend exposeren zij alle drie eigen werk, wat het een gevarieerde expositie maakt. In het najaar is er een vervolgexpositie (galerie Susan Ruiter) met de titel ‘Blik op de toekomst’, hier doen meerdere kunstenaars aan mee. 

Stap tussen zondag 14 en zaterdag 20 mei (dagelijks van 11.00 - 18.00 uur) binnen in de sfeervolle galerie aan de Smalle Havenstraat 13 en lever jouw kaartje in om kans te maken op het kunstwerk.