Categorie├źn

Service

Samen uitgelicht in aanloophuis de Groene Luiken

Samen uitgelicht in aanloophuis de Groene Luiken
Uit

Samen uitgelicht in aanloophuis de Groene Luiken

  • Redactie
  • 30-03-2019
  • Uit
Samen uitgelicht in aanloophuis de Groene Luiken
VLAARDINGEN - Van 1 april tot 13 mei tonen Lilian Gorissen en Pia Molhoek hun fotowerk in aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8.  Omdat ze allebei amateurfotografe zijn, kunnen ze alles nog leuk vinden en hoeven zij zich niet in één thema vast te leggen. Dat is leuk voor hen maar zeker ook voor u... 

Lilian richt zich voornamelijk op de macrofotografie. Ze vindt het leuk om zo dicht mogelijk op een onderwerp in te zoemen en details zichtbaar te maken die soms moeilijk of niet met het oog waarneembaar zijn. Een nieuwe uitdaging voor haar is het werken met een 'lensbaby'. Een lens met selectief scherpstelpunt waarbij een afgetekend focusgebied wordt omringd door onscherpte.  

Pia twijfelt nog of ze nu straatfotografie het leukst vindt of urban fotografie. Urban of urbex fotografie is het fotograferen van verlaten plekken die tot verboden gebied zijn verklaard. In deze expo hangt er een serie van drie foto's van een verlaten woonhuis. Ook een geslaagd straatportret maken is een uitdaging, waarbij soms wordt gekozen voor zwart wit maar een enkele keer juist de kleur de versterking aan de foto geeft. 

Laat u verrassen en bezoek gratis incl. een kopje koffie of thee de expositie. U bent welkom van zaterdag tot dinsdag van 14.00 – 17.00 en de andere dagen van 11.15 tot 13.45 en van 14.15 tot 17.00 uur.

Aanloophuis De Groene Luiken

Oosthavenkade 8, Vlaardingen

Meer over Aanloophuis De Groene Luiken →