Categorieën

Service

Samenzijn in Wijkcentrum West

Samenzijn in Wijkcentrum West
Uit

Samenzijn in Wijkcentrum West

  • Redactie
  • 17-11-2023
  • Uit
Samenzijn in Wijkcentrum West

VLAARDINGEN - Wijkcentrum west aan de Professor Teldersstraat 10 is een veilige en plezierige plek. Je ontmoet er nieuwe mensen en oude bekenden. Sinds mei zijn er diverse bewoners en begeleiders van Philadelphia zorg actief in het wijkcentrum. Samen met hen en wijkbewoners worden laagdrempelige activiteiten.

Er is veel te doen. Van creatieve activiteiten, spelletjes doen, muziek maken tot het verzorgen van een heerlijke lunch. Iedereen die het gezellig vindt om mee te doen, is van harte welkom om aan te sluiten. Zodra het zonnetje schijnt, wordt gebruik gemaakt van een moestuin bij het Moerman complex, vlakbij het wijkcentrum. Deze moestuin is dit voorjaar mooi opgeknapt en heeft goed begaanbare paden, mede mogelijk gemaakt door verschillende fondsen zoals Fonds stichting Schiedam/Vlaardingen, Jan Anderson & Rita Boon en DeltaPort donatiefonds.

Op 27 november is er een samenzijn in het wijkcentrum om te vieren wat er in de afgelopen maanden samen is bereikt. Daarnaast wordt het wijkcentrum ook nog eens opgefleurd door de Erica school. De leerlingen en leraren hebben twee mooie houten bloembakken voor het wijkcentrum gemaakt en zullen deze komen plaatsen en vullen met planten.


Minters

Burgemeester van Lierplein 51, Vlaardingen

Meer over Minters →