Categorieën

Service

Sportpark Vijfsluizen wordt woonpark

Sportpark Vijfsluizen wordt woonpark
Wonen

Sportpark Vijfsluizen wordt woonpark

  • Advertorial
  • 05-12-2019
  • Wonen
Sportpark Vijfsluizen wordt woonpark
VLAARDINGEN - Achter de schermen wordt door een team van architecten hard gewerkt aan de uitwerking van het plan om van het voormalige sportpark Vijfsluizen in Vlaardingen een verrassende en gevarieerde woonwijk te maken met veel natuurlijke elementen.

Vooruitlopend op meer gedetailleerde informatie (begin 2020) is er dit weekend de mogelijkheid om een 'sneak preview' te krijgen op de locatie en zo kennis te maken met de ideeën achter Park Vijfsluizen.

De voormalige sportkantine opent daarvoor speciaal de deuren en omdat de Sint het land dan alweer heeft verlaten, zal de ontvangst plaatsvinden in een passende Kerstsfeer. Warme chocomel, glühwein, maar natuurlijk ook andere versnaperingen staan klaar. En mocht de kerstboom nog niet zijn aangeschaft dan is dat nog een extra reden om langs te komen. Deze kan namelijk met een symbolische bijdrage op Park Vijfsluizen worden aangeschaft.

Bezoekers zijn welkom op vrijdag 6 december van 16.00 tot 19.00 uur en zaterdag 7 december van 11.00 tot 13.00 uur in het voormalige Shellgebouw op locatie aan de Mr. L.A. Kesperweg 45 in Vlaardingen (parkeren is mogelijk op het parkeerterrein naast het Bastion Hotel).

De Witte Garantiemakelaars
Korte Hoogstraat 4 a
3131 BK Vlaardingen
T: 010 - 434 38 44
[email protected]
www.dewittegarantiemakelaars.nl

De Witte Garantiemakelaars

Korte Hoogstraat 4a, Vlaardingen

Meer over De Witte Garantiemakelaars →