Categorieën

Service

Dierenkliniek Spaland: sterilisatie- en castratie-actie in april

Dierenkliniek Spaland: sterilisatie- en castratie-actie in april
Gezond

Dierenkliniek Spaland: sterilisatie- en castratie-actie in april

  • Ingezonden mededeling
  • 28-03-2024
  • Gezond
Dierenkliniek Spaland: sterilisatie- en castratie-actie in april

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Dierenkliniek Spaland, in Schiedam en Vlaardingen, maakt van april een actiemaand. De dierenartsen en medewerkers van de kliniek wil zo veel mogelijk mensen de kans geven hun katten te laten castreren of steriliseren.

"Het aantal ongecastreerde katers en poezen die buiten lopen neemt nog steeds toe", zo is de ervaring van Dierenkliniek Spaland. "Dit veroorzaakt verschillende problemen en ongewenste nestjes."

Wat de mensen van de kliniek ook weten is dat in sommige gevallen de hoge kosten van castratie of sterilisatie meespelen om de ingreep niet te laten doen.

Net als vorig jaar, waarbij er een actiemaand was in samenwerking met de gemeente, organiseert Dierenkliniek Spaland daarom dit jaar weer een mogelijkheid om tegen een lager tarief uw kat te steriliseren of castreren. "Hiermee hopen wij ons steentje bij te dragen door het bieden van een oplossing voor de mensen waarbij de kosten een drempel kunnen zijn."

Hoe werkt het?
In de maand april hanteert de kliniek 25 procent korting op castratie en sterilisatie van katten. Dat houdt in: 70,- voor een castratie en 145,- voor sterilisatie. "U kunt rechtstreeks bij Dierenkliniek Spaland een afspraak inplannen en de actie geldt voor iedereen." Bel wel tijdig voor een afspraak, zo is het advies voor een afspraak, 'want het kan zijn dat de beschikbare plekken snel vol raken!'

Bel voor een afspraak naar 010-4710715 of kijk op www.dierenkliniekspaland.nl.

Dierenkliniek Spaland - Vlaardingen - Schiedam
Dierenkliniek Spaland in Vlaardingen en Schiedam beschikt over een enthousiast team dat 24/7 voor de patiënten klaarstaat. "U kunt bij ons terecht voor de eerstelijns diergeneeskundige zorg, maar ook voor specialistische operaties zoals de laparoscopische sterilisaties."

Dierenkliniek Spaland Vlaardingen
Zwaluwenlaan 478
3136VH Vlaardingen

Dierenkliniek Spaland Schiedam
Kamilleveld 35
3124CE Schiedam