Categorieën

Service

Stoelen De Margriet zo goed als nieuw

Stoelen De Margriet zo goed als nieuw
Gezond

Stoelen De Margriet zo goed als nieuw

  • Redactie
  • 21-07-2020
  • Gezond
Stoelen De Margriet zo goed als nieuw

Maartje van de Water (tweede van links) brengt de stoeltjes langs, samen met vertegenwoordigers van de Rotary; mensen van het hospice nemen ze in ontvangst.

VLAARDINGEN - De Rotary Schiedam heeft vorig jaar diverse acties georganiseerd met als doel om geld in te zamelen voor hospice De Margriet. Resultaat: zo goed als nieuwe stoelen voor de bewoners.

Initiatiefnemer was John Smits, voormalig voorzitter van de Rotary. Hij constateerde met de coördinatoren Els Wijnhorst en Anja van der Plas van De Margriet dat na zeven jaar intensief gebruik het meubilair toe was aan een opknapbeurt.

Zo gebeurde. Maartje van de Water van Meubelstoffering Maartwerk voorzag de stoelen van de bewonerskamers van nieuwe bekleding en opvullingen. Zij bracht vandaag de eerste 'nieuwe' stoeltjes langs. "Ze zien er weer prachtig uit. We zijn er erg blij mee", aldus de twee coördinatoren. Bij de overhandiging waren uiteraard ook afgevaardigden van Rotary Schiedam aanwezig. Zij kregen een rondleiding door het hospice van voorzitter Ben van der Velde.

Hospice De Margriet

Prinses Margrietlaan 15, Vlaardingen

Meer over Hospice De Margriet →