Categorieën

Service

Swingen met Dennis van Aarssen en zijn bigband!

Swingen met Dennis van Aarssen en zijn bigband!
Uit

Swingen met Dennis van Aarssen en zijn bigband!

  • Redactie
  • 06-02-2023
  • Uit
Swingen met Dennis van Aarssen en zijn bigband!
VLAARDINGEN - Op vrijdag 10 februari (20.15 uur) keert zanger Dennis van Aarssen terug naar Vlaardingen. Onder begeleiding van zijn bigband speelt hij de voorstelling Swinging On A Star, waarin een verrassende combinatie van hits (o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum) én songs uit Dennis’ eigen repertoire gebracht wordt. Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via de Theaterkassa (Schiedamseweg 51) en www.stadsgehoorzaal.nl

Qua muzikaliteit is Dennis van Aarssen eigenlijk van alle markten thuis, toch geeft hij zelf aan zich het meest thuis te voelen in de jazzwereld. Zijn grootste jazzvoorbeelden zijn Frank Sinatra en Michael Bublé, maar het was niemand minder dan Robbie Williams die hem al op zeer jonge leeftijd verliefd liet worden op het genre! Volgens Dennis heeft dit alles te maken met het album Swing When You’re Winning en het bijbehorende concert dat Robbie Williams gaf in de Royal Albert Hall in Londen.  

Swinging On A Star
Elke dag moet gevierd worden en dat is precies waar de voorstelling van de succesvolle crooner en jazzzanger om draait! In Swinging On A Star neemt Dennis zijn publiek mee in het verhaal achter zijn tweede album, genaamd How To Live. De nummers van dit album en Dennis’ persoonlijke verhalen worden gecombineerd met hits van zijn grote voorbeelden. Met zijn nieuwe theatertour hoopt Dennis van Aarssen, net zoals Robbie Williams dat bij hem deed, het publiek verliefd te laten worden op de prachtige muziek.

Dennis van Aarssen met Swinging On A Star  
Vrijdag 10 februari – 20.15 uur
Kaarten zijn te koop via de Stadsgehoorzaal
Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →