Categorieën

Service

Tia Sprott exposeert in de Groene Luiken

Tia Sprott exposeert in de Groene Luiken
Uit

Tia Sprott exposeert in de Groene Luiken

  • Redactie
  • 29-01-2024
  • Uit
Tia Sprott exposeert in de Groene Luiken

VLAARDINGEN - Tot 11 maart exposeert Tia Sprott met figuratieve en abstracte schilderijen in het aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8. Tia is sinds haar jeugd bezig met tekenen, schilderen en boetseren. Zij heeft langere tijd bij verschillende kunstenaars lessen gevolgd zowel fysiek als online, om te groeien in de schilderkunst. Inspiraties haalt ze uit haar omgeving: natuur, mensen, in alles waar haar oog op valt, ziet ze een voorbeeld voor een schilderij.

Inmiddels heeft ze haar eigen weg en stijl in het schilderen ontwikkeld, maar ondanks dat blijft ze lessen volgen om nog verder te ontwikkelen. Zij schildert op canvas en hout en werkt voornamelijk met acryl, mix media en soms met pastelkrijt. Elk werk is uniek en wordt in vele lagen met veel liefde op doek gebracht. >Haar stijl is niet in één “hokje” te plaatsen. Het werk is divers, vrolijk, kleurrijk, en met humor. Elk schilderij ontstaat vanuit haar creativiteit en wordt met veel gevoel en liefde gemaakt.

Tia maakt ook beelden, maar deze zijn niet op deze expo te zien. Kijk hiervoor op haar website: www.tiasprott.nl. Zij vindt dat kunst toegankelijk moet zijn voor iedereen, vandaar dat haar werken betaalbaar zijn. Zij hoopt dat u blij wordt van haar werk. Wilt u meer informatie over haar werk neem dan via haar website contact met haar op.of laat in het gastenboek een bericht achter. U bent van harte welkom om de expositie tijden de dagelijkse openingstijd van 13.00 -16.00 uur gratis te bezoeken.


Aanloophuis De Groene Luiken

Oosthavenkade 8, Vlaardingen

Meer over Aanloophuis De Groene Luiken →