Categorieën

Service

Tino Hoogendijk in actie tegen Coronamaatregelen

Tino Hoogendijk in actie tegen Coronamaatregelen
Sport

Tino Hoogendijk in actie tegen Coronamaatregelen

  • Redactie
  • 24-02-2021
  • Sport
Tino Hoogendijk in actie tegen Coronamaatregelen
VLAARDINGEN - Na wekenlang gesloten te zijn terwijl sporten nu juist zo belangrijk is voor de (mentale) gezondheid, zijn wij het zat. Zoals je weet moesten wij de deuren van ons sportcentrum met ingang van 15 december wederom sluiten. Inmiddels zijn wij ruim drie maanden verder en er lijkt weinig zicht op heropening op korte termijn. De middelbare scholen en de kappers gaan weer open. Onze branche, die een essentiële bijdrage levert aan de preventieve gezondheidszorg en de vitaliteitsmotor van Nederland is, wordt volkomen genegeerd. 

Met collega fitness ondernemers spraken wij af iets van ons te laten horen. Elke dag dat sportscholen gesloten blijven is een gemiste kans om leefstijl te verbeteren en de levensverwachting te verhogen. Bewegen is essentieel; de impact van niet sporten en bewegingsachterstand is enorm. 

Van Mark kunnen wij het dak op. En…dat is ook precies wat we gaan doen. Vanaf het dak van onze sportschool zullen wij zaterdag 27 februari 3 uur lang, 3 fietsen non-stop bemand houden. Op deze manier vragen wij op ludieke wijze aandacht voor een steeds groter wordend probleem. Wij willen open! 

Stilzitten is geen optie meer! Uiteraard zullen tijdens deze dag alle corona maatregelen in acht worden genomen. Wij willen publiek met klem verzoeken niet langs te komen om te kijken! Ben je nieuwsgierig of wil je ons steunen. Volg ons dan op social media waar wij foto’s en video’s van deze actie delen. Of deel dit bericht via je eigen socials.

Stichting The Fishing Dutchmen

Callenburgstraat 75, Vlaardingen

Meer over Stichting The Fishing Dutchmen →