Categorieën

Service

Tweede editie Ambacht in het licht

Tweede editie Ambacht in het licht
Uit

Tweede editie Ambacht in het licht

  • Redactie
  • 07-12-2023
  • Uit
Tweede editie Ambacht in het licht

VLAARDINGEN - Bewonersplatform Oud Ambacht organiseert op zaterdag 9 december de tweede editie van Ambacht In het licht. Het evenement op het Burgemeester de Bordesplein begint om 18.30 uur met het ontsteken van de historische Wilhelmina Kerst(boom) lantaarn.

Zangeres Melanie van Ooststroom, ook bekend van zanggroep Ratatouille en de coverband Shuffle The Funk, zorgt voor de muzikale omlijsting. Daarna volgt een lampionnen- en lichtoptocht achter Muziekmakerij ‘t Zootje naar de Bethelkerk aan de Burgemeester Verkadesingel. Daar kunnen deelnemers zelf (kerst)liedjes (mee)zingen onder begeleiding van het kerkorgel.

Om 19.15 uur vervolgt de lichtoptocht naar Speeltuin ‘t Goudhaantje aan het einde van de Goudsesingel. Ezra Veldman bijt de spits daar af met een jongleer lichtact. Barbershop mannenzanggroep Natural Blend staat garant voor een meerstemmig a capella optreden.

Kunstenaar Jessica van Dierendonck nodigt deelnemers, jong en oud, graag uit om met elkaar een geknoopte Glow In The Dark spinnenweb installatie verder te knopen tot een reuzespinnenweb. Bij De Koek En Zopie smikkelkarren zijn wafels, churros en (warme) dranken te koop. Er zijn ook mooie prijzen te winnen voor de opvallendst en mooist verklede of verlichte deelnemers!