Categorieën

Service

Van Kortenhof: hét adres voor al uw vuurwerk!

Van Kortenhof: hét adres voor al uw vuurwerk!
Winkelen

Van Kortenhof: hét adres voor al uw vuurwerk!

  • Ingezonden mededeling
  • 23-12-2023
  • Winkelen
Van Kortenhof: hét adres voor al uw vuurwerk!

VLAARDINGEN - Nog een paar dagen en dan is het zover: Oud & Nieuw! Naast de champagne en de oliebollen mag natuurlijk ook het Van Kortenhof vuurwerk niet ontbreken. Al bijna 65 jaar is Van Kortenhof Maassluis hét adres voor al uw vuurwerk.

Naast een hele ruime collectie cat.1 vuurwerk, vindt u bij Van Kortenhof ook de allermooiste PRO-LINE en St8ment siervuurwerk. Dit vuurwerk is het zwaarste en mooiste consumentenvuurwerk dat in Nederland is toegestaan. Door de maximale kruitvulling ontstaan er prachtige en kleurrijke boeketten in de lucht. Een feest om naar te kijken! Naast alle grote vuurwerkdozen en compounds heeft Van Kortenhof al complete vuurwerkpakketten vanaf €13,99. Voor ieder wat wils dus!

U kunt uw vuurwerk gemakkelijk online bestellen via www.vankortenhof.nl/vuurwerk . Van Kortenhof zorgt dan dat uw vuurwerk op de afgesproken dag en tijd voor u klaarligt. Bestel voor Kerst en profiteer van extra voordelige Bliksemdeals.

Vanaf 28 december start de losse vuurwerkverkoop bij Van Kortenhof Maassluis. Geen vuurwerk besteld? Geen probleem, want Van Kortenhof heeft altijd 10.000kg vuurwerk in voorraad, zodat u nooit voor niets komt. Kijk op www.vankortenhof.nl/vuurwerk voor de extra ruime openingstijden op 28, 29 en 30 december. Let op: op zondag 31 december mag er GEEN cat.2 vuurwerk verkocht worden. Van Kortenhof is dan wel geopend voor alle cat.1 vuurwerkliefhebbers.

Van Kortenhof Maassluis – Heldringstraat 101 – 3144CE – Maassluis


Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →