Categorieën

Service

Vandaag: Kou en koopzondag

Vandaag: Kou en koopzondag
Winkelen

Vandaag: Kou en koopzondag

  • Redactie
  • 07-01-2024
  • Winkelen
Vandaag: Kou en koopzondag

VLAARDINGEN - De rubriek Agenda is in het leven geroepen om alle Vlaardingse clubs en verenigingen een podium te bieden om zich te presenteren en hun activiteiten onder de aandacht te brengen. Berichten voor deze rubriek kunnen worden gemaild naar [email protected]. U vindt de rubriek agenda altijd op de voorpagina.

Er is nog wel wat te doen in Vlaardingen, maar het wordt ook koud, met een maximum van zo’n 2 graden. Warm aankleden dus!

Koopzondag

Vandaag is het officieel in het centrum koopzondag. Welke winkels er wel of niet open zijn is een beetje een gok, maar de lokale winkeliers kunnen best wel wat steun gebruiken.

Snuffelmarkt

Elke eerste en derde zondag van de maand is er op het Veerplein een snuffelmarkt met kramen. En voor vandaag is die ook aangekondigd, vanaf 12 uur. Je kunt er nog weleens leuke spulletjes op de kop tikken. En uit ervaring weten we dat afdingen ook een optie is. U spaart in ieder geval parkeergeld uit vandaag want parkeren is op zondag gratis op straat.

Streekmuseum Jan Anderson

Het Streekmuseum Jan Anderson aan de Kethelweg 50 is een bijzonder museum met een rijke collectie. Naast het aantrekkelijke ‘straatje’ met oude ambachten en winkeltjes zijn er de vele verzamelingen. Van oude boeken en prenten tot medailles en penningen, van archeologische voorwerpen tot producten van naoorlogse vormgevers: alle voorwerpen in het museum harmoniëren in een samenhang tussen heden en verleden.

Jan Anderson opent elke eerste zondag van de maand zijn deuren en u kunt er vandaag terecht van 14.00 uur tot 16.00 uur.