Categorie├źn

Service

Vergeten

Vergeten
Uit

Vergeten

  • Redactie
  • 31-05-2022
  • Uit
Vergeten
VLAARDINGEN - Heb je ook ooit wel eens het gevoel alsof je helemaal alleen bent? Het gevoel dat alles om je heen doorgaat maar niemand je opmerkt. Dat gevoel heeft Wouter Jansen, een contactarme student. Maar door de zelfmoord van een medestudent en de samenloop van omstandigheden verandert dit en wordt hij de meest populaire jongen. De omstandigheden zijn echter vaak niet wat het lijkt en Wouter raakt verstrikt in zijn eigen web van leugens en gecreëerde fantasie.

Toneelvereniging Varia is terug met het prachtige stuk 'Vergeten' waar de onzichtbaren zichtbaar worden en de vergeten worden herinnerd. Het toneelstuk vertelt het verhaal van Wouter Jansen met een sociale stoornis, die snakt naar het maken van vriendschap. Zelfs zo erg, dat hij zich voordoet als een vriend van een overleden student om opgenomen te worden in zijn familie. 

Een stuk dat gaat over pesten, gepest worden en erbij willen horen, maar ook welke rol social media speelt in het zelfbeeld van de jongeren. Toneelvereniging Varia brengt dit serieuze onderwerp op hun eigen wijze op de planken en geeft de boodschap mee dat niemand het verdient om vergeten te worden.

Regie: Mario Cramer
Spelers: Lars Bol, Monica Breevaart-de Visser, Soraya Visser, Irene Kraak, Jack Koster, Erwin van Keulen, Mandy Veldhoen, Jorien van Driel, Doron Levy, Jacqueline Hamerslag
Speeldata:  Vrijdag 1 juli, zaterdag 2 juli, vrijdag 8 juli en zaterdag 9 juli
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: KADE40, Westhavenkade 40 Vlaardingen

Bestel de kaarten op onze website: www.toneelverenigingvaria.nl.

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →