Categorie├źn

Service

VFC JO16 krijgt Delta Hotel Vlaardingen als sponsor

VFC JO16 krijgt Delta Hotel Vlaardingen als sponsor
Sport

VFC JO16 krijgt Delta Hotel Vlaardingen als sponsor

  • Redactie
  • 14-02-2023
  • Sport
VFC JO16 krijgt Delta Hotel Vlaardingen als sponsor
VLAARDINGEN - Afgelopen zaterdag heeft het jongensteam VFC onder de 16 het sponsorpakket van het welbekende Delta Hotel Vlaardingen in ontvangst mogen nemen. De jonge Kwekkers zullen komende seizoenen gesponsord worden door de oud-hoofdsponsor van de zondagselectie.

Na bijna een decennium hoofdsponsor te zijn geweest van de zondagselectie heeft het Delta hotel besloten het over een andere boeg te gooien en meer te investeren in de jeugd. Een bewuste keuze volgens commercieel manager Kirsty Fijnheer-de Rooij van het Delta Hotel dat zij zich nu meer richten op de jeugd. Zij zijn tenslotte de toekomst, de toekomst van de club, de toekomst van het hotel en de toekomst van de 'studentenstad' Vlaardingen.

Onder toeziend oog van alle betrokken vrienden, familie en voorzitter werden de kleding, tassen en overige attributen overhandigd aan het trotse team van VFC. Uiteindelijk was het aan de wethouder van sport en bewegen Arnoud Proos en collega's van de Gemeente Vlaardingen om het feestje compleet te maken en een cheque van het Delta hotel te overhandigen aan het team t.w.v. 750 euro ter ere van 750 jaar Vlaardingen. En dit alles uiteraard met veel enthousiasme!

Mooie samenwerking, de jeugd is tenslotte de toekomst!

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →