Categorieën

Service

Vlaardinger Ian Maatsen zet een volgende stap in zijn carrière

Vlaardinger Ian Maatsen zet een volgende stap in zijn carrière
Sport

Vlaardinger Ian Maatsen zet een volgende stap in zijn carrière

  • Ingezonden mededeling
  • 26-07-2022
  • Sport
Vlaardinger Ian Maatsen zet een volgende stap in zijn carrière
Ian Maatsen speelde zette zijn eerste stappen op het voetbalveld bij SV CWO tot hij werd opgepikt door Feyenoord, waar hij tot 2013 speelde waar hij uiteindelijk te licht werd bevonden, waarna hij de overstap maakte naar de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. Via PSV belandde Maatsen uiteindelijk in 2018 bij Chelsea. In London wist hij ondanks enkele invalbeurten onder coach Frank Lampard nooit door te breken in het eerste elftal, hij maakte echter wel genoeg indruk om in 2020 een contractverlenging tot medio 2024 af te dwingen.

Geruchten over verhuur aan Feyenoord

Wat volgde waren twee verhuurperiodes om de jongeling zo veel mogelijk vlieguren te laten maken. In het seizoen 2020/2021 deed hij dit bij Charlton Athletic in de League One, en het daarop volgende seizoen een niveau hoger bij Coventry City in de championship. Deze transferzomer was er veel interesse voor de vleugelverdediger waaronder van Feyenoord, die hem als mogelijke vervanger zagen voor de vertrekkende Tyrell Malacia. In dit scenario had Maatsen de kans gekregen om sportieve revanche te nemen bij de club waar men het in eerste instantie niet in hem zag zitten, maar tot een terugkeer naar Rotterdam komt het deze zomer uiteindelijk niet.

Een nieuw avontuur in Burnley

Afgelopen week werd namelijk bekend dat de Vlaardinger komend seizoen op huurbasis neerstrijkt bij het deze zomer gedegradeerde Burnley waar hij ploeggenoot wordt van Tim Krul. De hoop is dat Maatsen bij Burnley veel speelminuten kan maken zodat de 5-voudig international van jong oranje zich verder kan ontwikkelen. Bent u zelf een sportliefhebber,, en houdt u ervan om zo nu en dan een gokje te wagen, bijvoorbeeld op een wedstrijd van Burnley of de eredivisieclub waar u fan van bent? Dan bent u bij SportyTrader, de beste site voor het vergelijken van goksites, aan het juiste adres! Hier vindt u wedtips en sportvoorspellingen en een uitgebreide analyse van de verschillende sportweddenschappen, verzorgd door uitgebreid team van experts. Als u wilt inzetten op een wedstrijd van Ian Maatsen of een van uw andere favoriete spelers of clubs dan is het raadzaam van te voren de voorspellingen te raadplegen en zo uw winstkansen te maximaliseren.