Categorieën

Service

Vlaardingers jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Vlaardingers jagen op miljoenen in Miljoenenjacht
Nieuws

Vlaardingers jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

  • Redactie
  • 06-09-2023
  • Nieuws
Vlaardingers jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

VLAARDINGEN - Een spannend vooruitzicht voor vijftig inwoners van Vlaardingen uit postcodegebied 3136. Zij nemen plaats in de studio van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ en strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro. Of de inwoners van Vlaardingen daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 17 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Jasmine is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam. Op de vraag wat ze zou doen als ze als miljonair de studio uitloopt reageert ze: ,,Ik wil een reis maken met mijn kinderen en kleinkinderen maar Curaçao. Daar kom ik vandaan en mijn kleinkinderen zijn daar nog niet geweest. Ik wil hen dit land graag laten zien.''

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro

De vijftig inwoners van Vlaardingen zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Vlaardingen is zondag 17 september van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien.