Categorieën

Service

Vlaardingse stadsspeld voor Klaas Bloem

Vlaardingse stadsspeld voor Klaas Bloem
Nieuws

Vlaardingse stadsspeld voor Klaas Bloem

  • Redactie
  • 18-06-2023
  • Nieuws
Vlaardingse stadsspeld voor Klaas Bloem

Fotografie: Paul Meuldijk

VLAARDINGEN - Op 17 juni heeft wethouder Arnoud Proos de Vlaardingse stadsspeld uitgereikt aan Klaas Bloem bij sv CWO te Vlaardingen. Klaas Bloem is een actieve en gedreven vrijwilliger die al meer dan 50 jaar zijn steentje bijdraagt aan de Vlaardingse samenleving.

Klaas Bloem is ere-lid van sv CWO en onderscheiden door de kinderen van Voetbalsgoals als 'hoffotograaf'. De kinderen hebben hem hiervoor een camera op sokkel uitgereikt. Daarnaast heeft hij diverse functies op en naast het voetbalveld uitgevoerd, zoals onder andere grensrechter, redacteur en fotograaf van het clubblad. Ook was hij bij diverse Vlaardingse organisaties en verenigingen actief.  Bij de Historische Vereniging was hij vaste vormgever van het magazine Tijd-Schrift. Hier bleek zijn enorme kennis van de geschiedenis van de stad Vlaardingen van onschatbare waarde.

Over de Vlaardingse stadsspeld

Deze gemeentelijke onderscheiding is een eerbetoon aan mensen die een opmerkelijke prestatie hebben verricht en/of zich langdurig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Vlaardingse gemeenschap.