Categorieën

Service

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is beter dan genezen
Winkelen

Voorkomen is beter dan genezen

  • Advertorial
  • 30-09-2020
  • Winkelen
Voorkomen is beter dan genezen
VLAARDINGEN - VARi lanceert de BRAVO-check! Banden, Remmen, Accu, Verlichting, Olie. Deze maand is er extra aandacht voor de banden, accu en verlichting.
  
De Accucheck
Op nummer 1 van de Top 10 meest voorkomende pechgevallen staat: problemen met de accu! U kunt dit voorkomen, laat nu uw accu bij ons doormeten. 
Elke accu laat u op een onverwacht moment in de steek, omdat de maximale levensduur is bereikt. Wist u dat de meeste accu’s in de winter kapot gaan? Dit komt door extreem gebruik van de accu in de zomerperiode.

De Banden
'Levensgevaarlijk!', dat was het eerste wat de klant te horen kreeg van onze receptionist. Een lekke band kan op diverse manieren gerepareerd worden. Een plug mag alleen in het loopvlak zelf worden gebruikt. Niet aan de zijkant van de band. Dat is het dunste gedeelte van de band die de meeste bewegingen moet opvangen. Ga naar de vakman, koop bij de man die het repareren kan.

De Verlichting
In het najaar staat de zon vaak laag precies rond het spitsuur, zowel tijdens de ochtendspits als in de middag. Dit kan erg vervelend en gevaarlijk zijn tijdens het autorijden. Zorg er daarom voor dat er altijd een zonnebril (op sterkte indien nodig) in de auto ligt. Ook de zonneklep in uw auto kan helpen. Het klinkt misschien vreemd, maar juist bij een laagstaande herfstzon is de verlichting van uw auto extra belangrijk. Hierdoor bent u veel beter zichtbaar voor andere weggebruikers, zelfs als zij verblind worden door de zon. Check regelmatig of de verlichting van uw auto nog goed werkt. Is er een lamp kapot, neem dan contact met ons op of maak een afspraak.

Plan HIER uw afspraak in met de werkplaats van VARi.

Vari Vlaardingen

Hoogstad 151, Vlaardingen

Meer over Vari Vlaardingen →