Categorieën

Service

Wat als jouw 'Frank' ontslag neemt?

Wat als jouw 'Frank' ontslag neemt?
Uit

Wat als jouw 'Frank' ontslag neemt?

  • Ingezonden mededeling
  • 26-10-2023
  • Uit
Wat als jouw 'Frank' ontslag neemt?

VLAARDINGEN - Wat als jouw 'Frank' ontslag neemt? Ligt dan niet gewoon alles plat? Heb jij nog wel zin om je bed uit te komen en naar je werk te gaan? Of krijg je al kippenvel bij de gedachte alleen? Wat als jouw 'Frank' ontslag neemt?

Elk bedrijf heeft er wel zo een, een 'Frank'. Een collega die je nooit wilt zien vertrekken en voor altijd bij je wil houden. Maar toch heeft onze 'Frank' ontslag genomen en die hadden we niet aan zien komen. Voor diegene die hem niet kennen, dit was 'Frank'.

'Frank' is een ambtenaar, maar liep nooit in een driedelig pak. Hij was anders dan anderen en had lef, want hij durfde zichzelf te zijn en te blijven. Een vlotte vent, glimmende sneakers, korte broek, zonnebril en baseball cap was zijn dagelijkse outfit. Hij was geen statige ambtenaar, maar een jongen van de straat, een man van het volk. Overdag aan tafel met de wethouder en in de avond met een kroegbaas aan de bar. Hij was zichzelf en dat was zijn kracht en werd hier nog lekker voor betaald ook.

In de grote zak M&M’s met veel diversiteit en kleur in gemeenteland was 'Frank' de mysterieuze blauwe. Hij was de glazuur op de tompouce en de stroop tussen de wafels. Zonder hem was het plaatje niet compleet, hij was de kers op de appelmoes die de beleving compleet maakte.

Het was de man die in een saaie vergadering durfde te zeggen dat het suf was. Die ene collega die altijd aan het geinen was bij het koffieapparaat. De man die je een complimentje gaf precies wanneer jij het nodig had, maar ook het gezelligheidsdier waar jij als collega je bed voor uitkomt terwijl het buiten koud en guur is. Stiekem zijn we allemaal een beetje jaloers op onze 'Frank'. Zie hem als de Rivella in een koelkast vol met frisrank, 'een beetje vreemd maar wel lekker' om als collega te hebben!

'Frank' werkte voor de Gemeente Vlaardingen bij EZ, mijn hulplijn voor als ik vastliep, onze redder in nood als wij weer eens niet wisten hoe het verder moest of vastliepen in regelgeving en procedures. Hij werkte voor de wethouder, maar een wethouder zonder 'Frank' is als een vliegtuig zonder vleugels.

Maar we zijn hem gelukkig niet helemaal kwijt dames en heren! Hij is alleen naar een andere afdeling binnen de gemeente overgestapt en was simpelweg toe aan iets nieuws. Frank, bedankt voor je hulp van afgelopen jaren en succes met je nieuwe job namens 'Team Delta'.

Dit betekent wel dat ik op zoek ben naar een nieuwe 'Frank' die ik als ondernemer zo hard nodig heb om mee te sparren. Kijk dus snel op de website van de gemeente Vlaardingen voor meer info.

En mocht je een goede nieuwe 'Frank' weten voor de openstaande vacature als accountmanager bij de gemeente Vlaardingen? Tag die in de comments of solliciteer. Wie weet zitten wij binnenkort aan een tompouce en dan zorg ik ook voor blauwe M&M’s en de Rivella.

Wie is jouw 'Frank'? Die ene collega, vriend of hulplijn die jij niet kan missen? Waar jij `s morgens je bed voor uitkomt. Tag die in de comments om hem/haar eens goed in het zonnetje te zetten. 

Delta Hotel

Maasboulevard 15, Vlaardingen

Meer over Delta Hotel →