Categorie├źn

Service

Wheel of Fortune and Fantasy in het Zeepaard

Wheel of Fortune and Fantasy in het Zeepaard
Uit

Wheel of Fortune and Fantasy in het Zeepaard

  • Redactie
  • 26-09-2022
  • Uit
VLAARDINGEN - Filmtheater Het Zeepaard vertoont deze week de Japanse film Wheel of Fortune and Fantasy. Wheel of Fortune and Fantasy is een prachtig drieluik waarin het lot allesbepalend is. Het is de nieuwe film van Ryûsuke Hamaguchi, de regisseur van het Oscarwinnende Drive my Car.

Meiko belandt in een driehoeksverhouding, Sasaki verliest zichzelf in een poging tot verleiding en Natsuko staat een bijzondere ontmoeting te wachten. De drie verhalen verder beschrijven, geeft te veel weg van de verrassingen die je als kijker cadeau krijgt. Het zijn toevallige ontmoetingen, onverwachte zielsverwantschappen, een kleine tijdreis en een noodlottige e-mail die de verhalen steeds een andere wending geven. Het onverwachte staat centraal in Hamaguchi’s oeuvre. Wheel of Fortune and Fantasy ging in 2021 in première op het filmfestival van Berlijn en werd bekroond met de Zilveren Beer.

De film is te zien op donderdag 29 september om 20.30 uur en zondag 2 oktober om 16.15 uur. Kijk voor alle informatie en reserveren op www.hetzeepaard.nl. Filmtheater Het Zeepaard vertoont film in Vue Vlaardingen.