Categorieën

Service

Wie heeft de fiets van Luna gezien?

Wie heeft de fiets van Luna gezien?
Nieuws

Wie heeft de fiets van Luna gezien?

  • Redactie
  • 19-01-2023
  • Nieuws
Wie heeft de fiets van Luna gezien?
VLAARDINGEN - Luna Richters baalt als een stekker. De fiets waarop ze al heel wat avonturen beleefde, is in de nacht van zondag 8 op maandag 9 januari gestolen. Dat moet zijn gebeurd tussen 23.00 en 06.45 uur bij de Fairland Studio's (containerwoningen) aan de Olivier van Noortlaan. In een facebookpost richt Luna zich tot de dief:

,,Beste dief, ik hoop dat je trots bent op jezelf en blij bent met mijn fiets. Ik was er zelf super blij mee en super trots op, heb er heel veel op mogen zien. Ik hoop dat je hem doorverkoopt aan iemand die met net zoveel passie als ik de wereld wil zien. Er moet ondertussen wel nieuw stuurlint op, ik wilde er graag zwart stuurlint omheen doen. Dat staat toch het mooist. En het was ook tijd voor een nieuwe ketting. Er zitten wat gereedschapjes in het zadeltasje, super handig bij pech onderweg. Je moet nog wel even twee bidon’s halen, want die zaten er niet op. Ik heb nog wel een reserveband liggen voor je, als je die nodig hebt. Oh, en de bevestiging op het stuur is voor een heel fijne navigatie, en voor een fijne vaude stuurtas. Kan ik je aanbevelen. Ik ben enorm verdrietig omdat ik deze fijne fiets nu moet missen. Misschien wil je hem alsnog terugbrengen, ik zal je vriendelijk bedanken en verder moet je het zelf uitzoeken.''

In de tussentijd is het natuurlijk handig als iedereen even de open ogen houdt en uitkijkt naar de fiets van Luna. Ziet u hem ergens (te koop) staan? Neem dan even contact op met Luna via facebook.