Categorieën

Service

Windwijzer Boekwerk – Wat je zoekt, zoekt jou

Windwijzer Boekwerk – Wat je zoekt, zoekt jou
Uit

Windwijzer Boekwerk – Wat je zoekt, zoekt jou

  • Redactie
  • 01-05-2023
  • Uit
Windwijzer Boekwerk – Wat je zoekt, zoekt jou
VLAARDINGEN - In het najaar van 2022 is De Windwijzer gestart met Windwijzer Boekwerk. Op maandag 8 mei krijgt dit een vervolg door met elkaar het nieuwste boek van Kader Abdolah ‘Wat je zoekt, zoekt jou’ te bespreken. Een prachtig boek over het leven van de Perzische dichter en schrijver Rumi en met een deel van zijn vertaalde gedichten en verhalen.

Wat je zoekt, zoekt jou is het nieuwste boek van Kader Abdolah. Een novelle over het leven van Rumi, een dertiende-eeuwse mysticus en een van de grootste dichters uit de Perzische literatuur. Het boek bevat een persoonlijke keuze van Abdolah uit het ontzagwekkende werk van Rumi en gaat niet zozeer over Rumi, maar over ons: de mens, op onze puurste en mooiste momenten.

Kader Abdolah (Iran, 1954) is niet alleen de schrijver van grote romans als Het huis van de moskee, Salam Europa!, maar ook de vertaler en bezorger van grote klassieke meesterwerken uit de wereldliteratuur, zoals De Koran en 1001 nacht.

Je bent van harte welkom om over dit bijzondere  boek door te praten op maandag 8 mei om 19.30 uur (Entree €2.50). De Windwijzer vind je aan de  Schiedamseweg 95 in Vlaardingen.

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →