Categorieën

Service

Wonen in de brandweerkazerne in Vlaardingen

Wonen in de brandweerkazerne in Vlaardingen
Wonen

Wonen in de brandweerkazerne in Vlaardingen

  • Ingezonden mededeling
  • 25-05-2023
  • Wonen
Wonen in de brandweerkazerne in Vlaardingen
VLAARDINGEN - In de voormalige brandweerkazerne komen circa tien woningen. De oude ambulancekazerne gaat ruimte bieden aan twee woningen. Het middelste gedeelte, het vroegere onderkomen van de brandweerlieden, krijgt zes portiekwoningen. In de voormalige uitruk hal is er ruimte voor het realiseren van één a twee zogeheten ‘open plan’ woningen. In de fraaie Brandweerkazerne worden totaal 6 appartementen en 1 eengezinswoning te koop aangeboden, de overige woningen zijn al door de ontwikkelaar verkocht.

Een belangrijk onderdeel van de herbestemming vormt ook het renoveren van de gevels. In het archief van de gemeente Vlaardingen liggen de originele tekeningen. Bij de renovatie worden de oude gevels en gevelopeningen zoveel mogelijk in ere hersteld. Hiermee krijgt de voormalige brandweerkazerne aan de Hoflaan haar historische karakter terug.

Staat wonen in de Brandweerkazerne op uw verlanglijst? Dan is er goed nieuws: de prijsranges en plattegronden van de appartementen zijn bekend. U kunt zich tot en met vrijdag 26 mei (uiterlijk 12.00 uur) inschrijven voor het door u gewenste type woning. 

De Witte Garantiemakelaars
Korte Hoogstraat 4a
3131 BK Vlaardingen
[email protected]
010 - 434 38 44

www.dewittegarantiemakelaars.nl

De Witte Garantiemakelaars

Korte Hoogstraat 4a, Vlaardingen

Meer over De Witte Garantiemakelaars →