Categorieën

Service

Wonen in de brandweerkazerne in Vlaardingen

Wonen in de brandweerkazerne in Vlaardingen
Wonen

Wonen in de brandweerkazerne in Vlaardingen

  • Ingezonden mededeling
  • 08-05-2023
  • Wonen
Wonen in de brandweerkazerne in Vlaardingen
VLAARDINGEN - In de voormalige brandweerkazerne komen circa tien woningen. De oude ambulancekazerne gaat ruimte bieden aan twee woningen. Het middelste gedeelte, het vroegere onderkomen van de brandweerlieden, krijgt zes portiekwoningen. In de voormalige uitrukhal is er ruimte voor het realiseren van één a twee zogeheten ‘open plan’ woningen. In de fraaie Brandweerkazerne worden totaal zes appartementen en één eengezinswoning te koop aangeboden, de overige woningen zijn al door de ontwikkelaar verkocht.

Een belangrijk onderdeel van de herbestemming vormt ook het renoveren van de gevels. In het archief van de gemeente Vlaardingen zijn de originele tekeningen teruggevonden. Bij de renovatie worden de oude gevels en gevelopeningen zoveel mogelijk in ere hersteld. Hiermee krijgt de voormalige brandweerkazerne aan de Hoflaan haar historische karakter terug.

Staat wonen in de Brandweerkazerne op uw verlanglijst? Dan is er goed nieuws: vanaf nu zijn ook de prijsranges en plattegronden van de appartementen bekend.

Inloopmiddag

Woensdag 17 mei a.s. is er een inloopmiddag van 15.00 uur - 18.00 uur bij Fundament Vlaardingen aan de Korte Hoogstraat 8 A in Vlaardingen. Er is dan nog geen verkoopinformatie om aan u mee te geven, maar u kunt zich wel inschrijven voor het door u gewenste type woning. De Makelaars van De Witte Garantiemakelaars zijn hierbij aanwezig om u een verdere toelichting te geven of uw vragen over De Brandweerkazerne te beantwoorden. U kunt zich inschrijven voor het door u gewenste type woning tot en met vrijdag 26 mei a.s. 12.00 uur.

De Witte Garantiemakelaars

Korte Hoogstraat 4a, Vlaardingen

Meer over De Witte Garantiemakelaars →