Categorieën

Service

Extra Workshop Vogels leren herkennen

Extra Workshop Vogels leren herkennen
Uit

Extra Workshop Vogels leren herkennen

  • Redactie
  • 04-05-2024
  • Uit
Extra Workshop Vogels leren herkennen

VLAARDINGEN - Leren waaraan je vogels het beste kunt herkennen en het dan meteen in de praktijk brengen. Welke vogels zie en hoor je in de Heemtuin? De workshop/excursie van 4 mei zit al vol, maar wegens de vele enthousiaste aanmeldingen, organiseren we een tweede workshop op 18 mei.

Tom Schoenmakers is met zijn ruim veertig jaar ervaring met vogelspotten de perfecte gids voor deze excursie. Hij kan er een heleboel over vertellen. Na een introductie waarin een aantal kenmerken waarop je kan letten om vogels makkelijker te herkennen, neemt onze gids de deelnemers mee door de Heemtuin. Aan onder andere de snavelvorm, de staart, het geluid, maar ook het gebied waar de vogel zich bevindt, gaan we kijken welke vogels er hier wonen, fourageren of wellicht zelfs jagen.

Deze excursie is van 10.00 tot ongeveer 11.30 uur en is gratis, maar u moet zich wel van tevoren aanmelden. Dat kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin uw naam, aantal deelnemers en telefoonnummer. Mocht u onverwacht toch niet aanwezig kunnen zijn, dan stellen wij het op prijs dat u ons hierover informeert. Dan kunnen wij iemand anders blij maken met uw plekje.


Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →