Categorieën

Service

Zaak neergestoken vrouw in Opsporing Verzocht

Zaak neergestoken vrouw in Opsporing Verzocht
Nieuws

Zaak neergestoken vrouw in Opsporing Verzocht

  • Redactie
  • 19-04-2022
  • Nieuws
Zaak neergestoken vrouw in Opsporing Verzocht
VLAARDINGEN - Opsporing Verzocht besteedt in de uitzending van vanavond aandacht aan het neersteken van een 21-jarige vrouw op de Kortedijk in Vlaardingen. 

Het 21-jarige slachtoffer is afgelopen zaterdag 16 april onderweg naar haar vriend. Ze komt van een hockeyfeest en heeft met hem afgesproken bij een café aan de Hoogstraat in Vlaardingen. Rond 23.45 uur wordt zij vanuit het niets neergestoken door een onbekende man. Het gebeurt terwijl zij nog aan het fietsen is. De man fietst haar eerst voorbij en keert vervolgens om. Dan steekt hij haar in haar rug.

Het slachtoffer denkt eerst dat zij een harde klap in haar rug heeft gekregen. Als blijkt dat het om een steekwond gaat, wordt zij meteen naar het ziekenhuis overgebracht. Inmiddels gaat het goed met haar. Toch is de impact van het steekincident groot. Ze is zelf erg geschrokken, net als iedereen om haar heen en de hockeyclub waar ze vandaan kwam. Daarom heeft het Openbaar Ministerie besloten om vandaag beelden van de verdachte vrij te geven. Deze beelden zijn te zien in Opsporing Verzocht, in de hoop om de dader snel te vinden.

Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op NPO1 om 20.30 uur.