Categorieën

Service

Zin op Zondag: De Taal van je dromen

Zin op Zondag: De Taal van je dromen
Uit

Zin op Zondag: De Taal van je dromen

  • Redactie
  • 08-10-2022
  • Uit
Zin op Zondag: De Taal van je dromen
VLAARDINGEN - Op zondag 16 oktober is er weer een inspirerend programma in De Windwijzer! Tijdens Zin op Zondag zal Marga Haas ons meer vertellen over de betekenis van dromen en geeft zij een gouden sleutel voor het verstaan van hun boodschap.

‘Dromen zijn bedrog’, zegt de volksmond. Maar dromen kun je ook zien als een brief van je ziel aan jou. Over hoe jij tot je bestemming komt en wat je daarvoor nodig hebt. Alleen worden die brieven niet in keurig Nederlands geschreven. De ziel spreekt in beeldtaal, in symbolen. Een taal die we niet meteen verstaan, maar die we, als we er aandacht aan schenken, gaandeweg leren begrijpen.

Marga Haas is theologe en verdiept zich in de mystiek. Ze (s)preekt en schrijft er op inspirerende wijze over en ze verzorgt diverse retraites. Daarnaast is zij werkzaam als geestelijk verzorger in een hospice.

Zin op Zondag is een maandelijks middagprogramma voor zinzoekers en belangstellenden die zich op levensvragen willen oriënteren. Na afloop is er voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een glaasje wijn of sap en om met elkaar door te praten over de lezing. Je bent van harte welkom op 16 oktober van 15.00 tot 16.00 uur. Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De Windwijzer is gevestigd aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen.

De Windwijzer

Schiedamseweg 95, Vlaardingen

Meer over De Windwijzer →