Categorieën

Service

Zorg voor nabestaanden stopt niet op de dag van de uitvaart!

Zorg voor nabestaanden stopt niet op de dag van de uitvaart!
Nieuws

Zorg voor nabestaanden stopt niet op de dag van de uitvaart!

  • Advertorial
  • 06-02-2020
  • Nieuws
Zorg voor nabestaanden stopt niet op de dag van de uitvaart!
VLAARDINGEN - Voor, tijdens en na een afscheid komen er naast het verdriet en de rouw om het verlies veel zaken af op de nabestaanden. De zorg voor de nabestaanden stopt daarom niet op de dag van de uitvaart, maar gaat ook daarna verder. Bij Melati uitvaartzorg weten ze uit ervaring hoeveel er op u af kan komen in de periode na een overlijden. Daarom helpt Melati uitvaartzorg u graag met praktische ondersteuning.

Als u de uitvaart van uw dierbare heeft laten verzorgen door Melati uitvaartzorg, dan ontvangt u van ons een jaar lang gratis toegang tot de opzegservice van Closuretm. Deze opzegservice bieden zij de nabestaanden aan om hen na het overlijden van een dierbare te ondersteunen bij het snel en efficiënt opzeggen of overzetten van zijn of haar abonnementen en overeenkomsten. Zoals bijvoorbeeld telefoon, kranten, winkelpassen en Social media accounts van de overledene. Alles wordt voor u op één plek overzichtelijk geregeld en bijgehouden.

Zo helpt Melati uitvaartzorg u ook verder na een afscheid en houdt u het overzicht. Waardoor u onnodige kosten kunt voorkomen. Bekijk het filmpje  en u ziet in anderhalve minuut hoe deze opzegservice werkt. Wilt u meer weten over deze service. Of wilt u informatie over het laten verzorgen van een uitvaart door Melati uitvaartzorg. Neemt u dan gerust en vrijblijvend contact op.

Melati Uitvaartzorg
Pieter Steynstraat 14
3135 NV  Vlaardingen
010- 230 68 45
[email protected]
www.melati-uitvaartzorg.nl

L & D Vlaardingen Beheer B.V.

Robert Schumanring 49, Vlaardingen

Meer over L & D Vlaardingen Beheer B.V. →