Categorieën

Service

Nieuw afscheidscentrum in Vlaardingen

Nieuw afscheidscentrum in Vlaardingen
Nieuws

Nieuw afscheidscentrum in Vlaardingen

  • Advertorial
  • 16-06-2020
  • Nieuws
Nieuw afscheidscentrum in Vlaardingen
VLAARDINGEN - ,,Het past bij deze tijd dat nabestaanden zelf kunnen invullen hoe een passend afscheid van hun dierbare wordt georganiseerd. Eén aspect daarvan is de opbaarmogelijkheid. Het is niet altijd mogelijk om een geliefde thuis op te baren en de bestaande opbaar- en afscheidsmogelijkheden in Vlaardingen zijn beperkt. Daarom hebben wij dit afscheidscentrum gerealiseerd. Een welkome en wat mij betreft broodnodige aanvulling op de beperkte mogelijkheden in Vlaardingen, vertelt Christian van der Gaag'', initiatiefnemer van het Memoricentrum.

Het Memoricentrum is een compact, veelzijdig en sfeervol afscheidscentrum geworden. Een locatie waar alle middelen en moderne mogelijkheden aanwezig zijn om een passend afscheid te realiseren. ,,Zo beschikken wij onder andere over twee 24-uurskamers, kiest een familie daarvoor, dan krijgen zij de sleutel van een eigen rouwkamer in het Memoricentrum. Zij kunnen dan zo vaak komen en net zo lang blijven als zij willen, dag en nacht. Zonder afspraak.''

,,Ook kan men een afscheidsdienst in onze aula houden en/of napraten, condoleren, met elkaar wat drinken en eten in ons Memoricafé. De mogelijkheden zijn veelzijdig en volledig naar wens in te vullen. Het Memoricentrum heeft de modernste mogelijkheden voor beeld en presentatie, audio, livemuziek en videostreaming.  Kortom; Wat de wensen ook zijn; traditioneel, uitbundig, ingetogen of met een beperkt budget. Het Memoricentrum biedt altijd maatwerk zodat iedereen passend afscheid kan nemen.''

Bereikbaarheid
Het Memoricentrum is gevestigd in de Vlaardingse wijk Holy op het adres Over de Dammen 4 en is goed bereikbaar met openbaar vervoer, RET Tramlijn 24 stopt naast de deur (Halte Over de Dammen). In buurt is er voldoende parkeergelegenheid. Iedereen is welkom in het Memoricentrum, vraag uw eigen uitvaartverzorger naar de mogelijkheden.

Open dag
Alle inwoners van Vlaardingen en andere belangstellenden zijn tijdens de open dag op zaterdag 4 juli 2020 van harte welkom een kijkje komen nemen in het gloednieuwe afscheidscentrum. Van 13.00 tot 20.00 uur is het centrum toegankelijk en er zal een continu programma zijn. Er is live muziek, onze teamleden leiden u graag rond en zijn er om al uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie
Wie vragen heeft, kan telefonisch contact opnemen met het Memoricentrum via 010-230 68 45.

Melati uitvaartzorg B.V.
Over de Dammen 4
3136 KA Vlaardingen
Tel: 010 230 68 45
www.melati-uitvaartzorg.nl

L & D Vlaardingen Beheer B.V.

Robert Schumanring 49, Vlaardingen

Meer over L & D Vlaardingen Beheer B.V. →