Categorieën

Service

Zweef onder de sterren en de maan tijdens het Prentenboekjesfestival

Zweef onder de sterren en de maan tijdens het Prentenboekjesfestival
Uit

Zweef onder de sterren en de maan tijdens het Prentenboekjesfestival

  • Redactie
  • 10-09-2021
  • Uit
Zweef onder de sterren en de maan tijdens het Prentenboekjesfestival
VLAARDINGEN - Op zondag 19 september vindt in de Stadsgehoorzaal het Prentenboekjesfestival plaats. Op dit festival kunnen jonge theaterbezoekers met avontuurlijke voorstellingen en foyeractiviteiten de magische wereld onder de sterren en de maan leren kennen. Op het programma staan twee bijzondere voorstellingen: André het astronautje (4+) en Raad eens hoeveel ik van je hou (2+) . Voor én na de voorstellingen kan er in de Theater Foyer lekker gespeeld worden in de Sterrenfabriek en lopen prentenboekfiguren door het theater heen. Kaarten voor deze voorstellingen, waarmee je ook toegang krijgt tot het foyerprogramma zijn te koop via www.stadsgehoorzaal.nl/programma

Tijdens de voorstelling André het astronautje (4+, 10.00 uur en 11.30 uur) maken kinderen op speelse wijze kennis met het leven als astronaut én met onze prachtige planeet. De voorstelling is geïnspireerd op de belevenissen van astronaut André Kuipers, de bekendste Nederlandse ruimtevaarder op dit moment en een voorbeeld voor vele kinderen! André Kuipers heeft al vijf boeken over het astronautje geschreven. Tijdens deze voorstelling komen deze verhalen tot leven in de Harmonie. 

De voorstelling Raad eens hoeveel ik van je hou (2+, 11.00 uur) gaat over het bekende verhaal over pure liefde. Hazeltje en Grote Haas houden superveel van elkaar en dat willen ze heel graag aan elkaar laten zien. Alleen is dat nog zo makkelijk nog niet. Samen beleven ze super veel spannende avonturen. Ze doen er alles aan om elkaar te laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Tijdens de avonturen die zij samen beleven probeert Hazeltje iets belangrijks te zeggen tegen Grote Haas. Wanneer Hazeltje in bed ligt fluistert hij in Grote Hazel zijn oor: “Ik hou van jou helemaal stot aan de maan, en terug!”. Gebaseerd op het bekende kinderboek. 

Tijdens het Prentenboekjesfestival kan je voor én na de voorstelling(en) in de unieke Sterrenfabriek spelen en zullen bekende prentenboekfiguren door het theater heen lopen. Het foyerprogramma zit inbegrepen bij de toegangsprijs voor de voorstellingen en duurt van 9.30 tot 13.00 uur. 

Het Prentenboekjesfestival
Zondag 19 september – 9.30 uur tot 13.00 uur

Het programma:
9:30 uur
Deuren open, spelen in de foyers
10:00 tot 10:45 uur
André het Astronautje (4+)
11:00 tot 11:40 uur
Raad eens hoeveel ik van je hou (2+)
11:30 tot 12:15 uur
André het Astronautje (4+)
13:00 uur
Einde festival 

Kaarten voor de voorstelling (€12,50) zijn te koop via www.stadsgehoorzaal.nl/programma

 

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →